flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

13 квітня 2020, 12:10

Вих. номер 484/1113/20/9527/2020 від 13.04.20 р.

Позивачу:  Рідошу Михайлу Вікторовичу
вул. О.Пчілки, 84, м. Первомайськ Миколаївської області, 55201

Відповідачу: Інспектору СРПП Первомайського ВП ГУНП
в Миколаївській області
Білетинському Ярославу Леонідовичу
вул.Грушевського,29 м.Первомайськ Миколаївської області, 55213

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області надсилає копію ухвали про відкриття провадження по справі № 484/1113/20 провадження № 2-а/484/55/20 за позовом Рідоша Михайла Вікторовича до інспектора СРПП Первомайського ВП ГУНП в Миколаївськія області Білетинського Ярослава Леонідовича про скасування постанови про накладення адміністративного стягнення по справі про адміністративне правопорушення - для відома, в тому числі відповідачу разом із копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів - для ознайомлення.
Одночасно повідомляється, що розгляд справи проводиметься в порядку спрощеного позовного провадження 29.04.2020р. о 10:00год.
Також роз’яснюється, що відповідач джо 29.04.2020р. має право на подачу відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України, і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення проти позову, якщо такі докази не надані позивачем, а також документів, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.
Відповідач попереджається, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішить справу за наявними матеріалами (ч. 6  ст. 162 КАС України).
Роз’яснюється, що учасник справи вважається повідомленим належним чином про дату, час та місце розгляду справи з моменту направлення такого повідомлення працівником суду та (або) з моменту оприлюднення судом на веб-порталі судової влади України відповідної ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.
Неприбуття у судове засідання учасника справи, повідомленого відповідно до положень цієї статті, не перешкоджає розгляду справи у суді.
Справа розглядатиметься суддею одноособово.
Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки https://court.gov.ua/sud1421/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

ДОДАТОК: копія ухвали суду - кожному адресатові,
копія позову з доданими до нього документами- 2 адр.

Суддя Первомайського міськрайонного суду
Миколаївської області Н.А.Медведєва