flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області викликає Шурінова Володимира Федоровича

11 лютого 2020, 13:23

ОГОЛОШЕННЯ

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області викликає в судове засідання сторони на 28.02.2020 р. на 10.00 год. по цивільній справі за позовом Шурінова Володимира Федоровича до Масалиги Наталії Володимирівни, Масалиги Артема Андрійовича, Масалиги Ганни Андрійовни про визнання осіб такими, що втратили право користування квартирою.
Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Відповідачу необхідно протягом 15 днів подати до суду відзив з дотриманням вимог ст. 178 ЦПК України і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у вказаний строк без поважних причин справа вирішується судом за наявними матеріалами.
Відповідач має право пред’явити зустрічний позов з дотриманням вимог ст.ст. 193,194 ЦПК України в строк для подання відзиву.
Отримати інформацію щодо справи можна за веб-адресою сторінки https://court.gov.ua/sud1421/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

 

Суддя Первомайського
міськрайонного суду Миколаївської області Н.А.Медведєва