flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області повідомляє Умрюхіну Любов Михайлівну

14 лютого 2020, 14:00

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області повідомляє Умрюхіну Любов Михайлівну, місце проживання якої вул. Центральна, 112 с. Синюхин Брід Первомайського району Миколаївської області про те, що судове засідання у цивільній справі провадження № 2/484/272/20 за позовом Приватного сільськогосподарського підприємства ім. Т.Г. Шевченка, інтереси якого представляє Єщенко Ольга Вікторівна, до Шелеста Олександра Володимировича, Умрюхіної Любов Михайлівни, треті особи: Державний реєстратор Арбузинської селищної ради Арбузинського району Миколаївської області Костаньян Євген Іванович, ТОВ виробнича компанія "Агро-Нова", про визнання договорів оренди недійсними та скасування державної реєстрації речових прав відбудеться 17.03.2020 р. об 11.00 год.
Роз’яснити Умрюхіній Л.М., що у відповідності  до вимог ч.4 ст. 223 ЦПК Ураїни, у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).
Інформацію щодо справи яка розглядається, учасники справи можуть отримати за веб-сторінкою суду http://pm.mk.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України, в мережі Інтернет

Суддя Первомайського міськрайонного суду
Миколаївської області І.А. Шикеря