flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області викликає відповідача Нагайчука Олександра Олександровича

28 лютого 2020, 09:51

ОГОЛОШЕННЯ

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області в порядку вимог ч. 10 ст. 187 ЦПК України викликає відповідача Нагайчука Олександра Олександровича по цивільній справі № 2/484/579/20 р. за позовом Нагайчук Лілії Григорівни до Нагайчука Олександра Олександровича про стягнення аліментів на утримання повнолітньої доньки, яка продовжує навчання, та повідомляє, що розгляд справи відбудеться 26.03.2020 року о 10.30 год.
У вказаний час Вам необхідно з’явитись з паспортом до суду за адресою: вул. І.Виговського, 18 м. Первомайськ Миколаївської області до судді Панькова Д.А.
Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.
Відповідачу в строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позов одночасно надіславши копію відзиву з доданими до нього документами відповідачу, надавши суду докази такого надіслання.
Роз'яснити відповідачу, що у випадку ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд згідно вимог ч. 8 ст. 178 та ч. 2 ст. 191ЦПК України розгляне справу за наявними матеріалами.
Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Суддя Первомайського Д. А. Паньков
міськрайонного суду Миколаївської області