flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області запрошує для працевлаштування громадян України

01 жовтня 2024, 15:14

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посаду державної служби у період дії воєнного стану

 

         Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області запрошує для працевлаштування громадян України за спрощеною процедурою вступу на посаду державної служби у період дії воєнного стану:

  • секретар суду (категорія посади державної служби «В»), за строковим трудовим договором, на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника;
  • секретар судового засідання (категорія посади державної служби «В»);
  • секретар судового засідання (категорія посади державної служби «В»), за строковим трудовим договором, на період  відпустки без збереження заробітної плати для догляду за дитиною основного працівника.

         Вимогами до кандидатів на посаду:

         Наявність вищої освіти, не нижче ступеня бакалавра або молодшого бакалавра (за спеціальностями «Право», «Правознавство», «Правоохоронна діяльність» та ін.) та вільне володіння державною мовою.

         Умови оплати праці:

         Відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2024 рік", постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 року № 1409 «Питання оплати праці державних службовців на основі класифікації посад у 2024 році», оплата праці складається з:

  • посадового окладу;
  • надбавки за ранг державного службовця;
  • надбавки за вислугу років;
  • місячної премії за наявності економії фонду заробітної плати.

         Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану в Україні» від 12 травня 2022 року № 2259- IX  внесено зміни до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та передбачено спрощену процедуру вступу на посади державної служби та посади в органи місцевого самоврядування у період дії воєнного стану.

         У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби,  без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти згідно з вимогами, встановленими щодо відповідних посад, а також за наявності у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

         Резюме надсилайте на адресу електронної пошти Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області inbox@pmm.mk.court.gov.ua з позначкою "Кандидат на вакантну посаду" або звертайтесь за адресою: м. Первомайськ, вул. І. Виговського, буд. 18.

         Додаткова інформація за телефонами:

         (05161) 7-55-65; (05161) 7-51-65.