flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відсьогодні Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області відновив свою роботу з звичайному режимі.

22 вересня 2020, 08:45

Всім працівникам, які перебували на самоізоляції, був проведений імуно-ферментний аналіз (ІФА) на  антитіла до вірусу SARS-CoV-2.  У всіх  працівників, які були контактними особами, результат негативний і вони приступили до виконання своїх посадових обов’язків.

Нагадуємо, що в суді продовжують діяти тимчасові заходи, на період карантину, які були продовжені постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 року № 760 до  31 жовтня 2020 року:

  1. Заборонено відвідувачам перебувати в приміщенні суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;
  2. Припинено проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари тощо.
  3. Тимчасово, на період карантину, не проводити заходи з кількістю учасників більше ніж 10 осіб;
  4. Відновлено проведення судових засідань в режимі відеоконференцій з іншими судами України.
  5. Обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель, утруднене дихання, підвищена температура тіла) або якщо наявна інформація про те, що особа протягом останніх трьох тижнів повернулася з країни інфекційного ризику.
  6. Проводиться щоденний огляд працівників суду на наявність ознак гострих респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель, утруднене дихання, підвищена температура тіла).

Прес-секретар суду